Home - Club info - Dagleden & SeniorPlus tennis

Dagleden & SeniorPlus tennis

 

senior

Senior Plus Events 2017 District Utrecht

Voor 50+-ers die willen deelnemen aan recreatieve activiteiten (die niet meetellen voor de speelsterktebepaling) worden op districtsniveau senior plus activiteiten georganiseerd.

Hieronder vind je de kalender voor de Senior Plus Events voor district Utrecht. In dit document vind je de data van de events, de contactpersoon en informatie over de inschrijvingsprocedure. klik hier 

Wat is SeniorPlus Tennis?
SeniorPlus Tennis is gewoon tennis. Gewoon een volwaardige sport die op een volwaardige manier wordt gespeeld. Gezelligheid, tennissen met je eigen leeftijdsgenoten en sociale binding staan bij ons voorop.

De SeniorPlus tennissers bij TV Oudegein? SeniorPlus tennissers zijn bij ons tennissers die beginnen met de tennissport of zij die al eens een balletje hebben geslagen. De leeftijd is ongeveer 55 jaar of ouder*. De leeftijdsgrens ligt niet echt vast. Fysieke gezondheid, sportervaring en leefsituatie kunnen per persoon verschillen.

Waarom SeniorPlussers bij ons tennisssen? Veel SeniorPlussers kiezen voor tennis*. De tennissport is namelijk een sport waar wel lichamelijke inspanning wordt gevraagd, maar waar geen extreme belasting nodig is. Wij hebben grastennisbanen die vriendelijk zijn voor uw gewrichten.

Tennisles voor SeniorPlus: We beschikken over gespecialiseerde tennisleraren. Tennisles voor SeniorPlussers is immers niet helemaal gelijk aan de reguliere lessen. .

Kom gerust kijken of informeren! Tijdens georganiseerde activiteiten op dinsdagmiddag en/of donderdagmorgen zijn er altijd SeniorPlus tennissers aanwezig om u wegwijs te maken. En onze ervaring is inmiddels: éénmaal geweest betekent vaak lid worden en meespelen! - Welkom.

Nieuws

Postbus-adres bestaat niet meer
maandag 03 december 2018

Knltb: Info Voorjaarscompetitie 2019
maandag 12 november 2018

Vrijdagwinterdubbelcompetitie
vrijdag 28 september 2018

 

Rackettrekken op donderdagavond!
vrijdag 23 maart 2018